top of page
Kroatische, Sloveense en Servische wijnen van Slavino

SLAVISCHE WIJNEN DEGUSTEREN BIJ SLAVINO IN OOSTAKKER

Degustatiemomenten en openflessenweekends

DEGUSTATIEMOMENTEN EN OPENFLESSENWEEKENDS

Kent u het rijke smaakpalet van de Balkanwijnen nog niet? Dan biedt Slavino u de gelegenheid om kennis te maken met de uitzonderlijke kwaliteit van Slavische wijnen. Zij moeten absoluut niet onderdoen voor Franse, Chileense of welke wijn dan ook. Kom naar onze wijnspeciaalzaak en u proeft het zelf.

diensten
Kroatische, Servische en Sloveense wijnen

Ik stel u in de vernieuwde degustatieruimte bij de winkel mijn mooie selectie van Kroatische, Servische en Sloveense wijnen voor: rood, wit, rosé  én bubbels. Ik geef u graag een woordje uitleg over de samenstelling en het domein waar de wijn vandaan komt. Maar ook over de bewaring en de houdbaarheid, over de gelegenheid en de gerechten waarbij elke wijn best tot zijn recht komt. U kunt elke zaterdag in de degustatieruimte terecht, tussen 10 u en 18 u. Een andere dag kan ook maar dan steeds op afspraak.
 

Anderzijds is er op geregelde tijdstippen een openflessenweekend. Ik maak daarvan gebruik om een nieuwe wijn in de picture te zetten, om speciale promoties voor te stellen en ook kortingen te geven. Of u nu op een zaterdag of tijdens een van de opendeurdagen langskomt, een bezoek aan Slavino is altijd de moeite waard.

KROATISCHE, SERVISCHE EN SLOVEENSE WIJNEN 

Kurkentrekkers, een collector’s item als een ander

KURKENTREKKERS, EEN COLLECTOR’S ITEM ALS EEN ANDER

Slavische wijnen proeven en ontdekken is één ding. Maar er wordt in de degustatieruimte wel een heel toepasselijke verzameling tentoongesteld: van oude kurkentrekkers! Het is een van de oudste collecties in België! U kan ze in alle rust bekijken want er zitten echte juweeltjes tussen.


En … heeft u zelf een mooi exemplaar liggen dat u kan missen, dan voeg ik dat graag toe aan mijn verzameling.

Slavische wijnen proeven

ZIN OM DIE SLAVISCHE WIJNEN TE KOMEN RUIKEN EN PROEVEN? SPRING GERUST BINNEN, OP EEN ZATERDAG OF TIJDENS EEN OPENFLESSENWEEKEND.
Niet vrij op dat moment? U ontdekt het wijnaanbod van Slavino ook online, op de webshop.

bottom of page